CO2 neutrale brandstoffen

CO2 neutrale brandstoffen bij OK OliecentraleHet is aan de orde van de dag: in het belang van het klimaat moet de hoeveelheid CO2 die we met zijn allen uitstoten omlaag. Dat kan in principe op drie manieren gerealiseerd worden:
  • CO2 uitstoot vermijden door de auto te laten staan of bijvoorbeeld elektrisch te rijden;
  • CO2 uitstoot verminderen door schonere en/of zuinigere brandstoffen te gebruiken;
  • CO2 uitstoot compenseren op basis van het aantal verbruikte liters
Voor veel bedrijven is hun wagen- of machinepark de grootste energieverbruiker en dus ook de grootste bron van CO2 uitstoot. En hoewel ondernemers zich bewust zijn van hun rol in de klimaatverandering, zijn vrachtwagens en machines vaak onmisbaar voor de bedrijfsvoering. Als
dit het geval is en het vermijden van CO2 uitstoot dus niet of moeilijk te realiseren is, kunt u door het verminderen en/of compenseren van uw CO2 uitstoot toch uw steentje bijdragen.
Bij ons kunt u terecht voor traditionele, fossiele brandstoffen. Maar ook voor schonere en zuinigere alternatieven. Iedere brandstof heeft zijn eigen producteigenschappen en productieproces, wat tevens staat voor een bepaalde CO2 uitstoot. Voor welke brandstof u ook kiest en hoe veel of hoe weinig CO2 uitstoot dit met zich meebrengt, door te kiezen voor onze CO2 neutrale varianten compenseert u wat u uitstoot en onderneemt u altijd CO2 neutraal.
Aan het laden
Aan het laden