Transport, goederen en personen

Brandstoffen en smeermiddelen voor trucks en andere heavy duty toepassingen


Voor vrachtwagens en andere zware toepassingen is het gebruik van de juiste olie van groot belang. U wilt tenslotte veel en veilige kilometers kunnen maken onder uiteenlopende omstandigheden. Eigenschappen als viscositeit, verbruik, uitstoot, levensduur en verversingstermijnen kunnen dan ook een groot effect hebben op uw bedrijfsvoering. Dat geldt zowel voor brandstof als voor smeermiddelen.

Bij OK Oliecentrale kunt u terecht voor zowel de beste brandstoffen als smeermiddelen voor uw heavy duty toepassing. Zo bieden we voor de gehele driveline kwalitatieve smeermiddelen: van motorolie tot hydrauliekolie, van versnellingsbakolie tot hoogwaardige vetten. In combinatie met bijvoorbeeld onze vernieuwde OK X-Drive® Diesel kan dit van grote invloed zijn op de prestaties van uw voertuig. Zowel qua vermogen als verbruik.

Motorolie voor dieselmotoren


Voor de smering van uw dieselmotor bieden wij o.a. kwaliteitsolie van OK, Shell en Eni.

OK
Speciaal voor zwaardere toepassingen heeft OK de 4000 en 5000 serie geïntroduceerd. Verkrijgbaar in diverse viscositeiten en afgestemd op specifieke eisen van de meest voorkomende producenten van heavy duty voertuigen.

Populaire OK motoroliën voor heavy duty toepassingen zijn:

Shell
Shell Rimula, ofwel de motorolie die het werk voor u doet: dieselmotoroliën voor zware toepassingen die uw motor beschermen, uw bedrijfskosten verlagen en de betrouwbaarheid verhogen. Helemaal wanneer u daarnaast ook kiest voor Shell versnellingsbakolie (Spirax) en vetten (Gadus).

Populaire Shell motoroliën voor heavy duty toepassingen zijn:
Eni
Eni heeft een complete lijn smeermiddelen ontwikkeld voor zware voertuigen, Eni I-Sigma. Deze smeermiddelen bieden een hoge efficiëntie, betrouwbaarheid en bescherming van de motor en het transmissiesysteem van uw vrachtwagen.

Populaire Eni motoroliën voor zware heavy duty toepassingen zijn:

AdBlue

Om de uitstoot van uitlaatgassen, in het bijzonder NOx-deeltjes, te beperken, is sinds januari 2016 het gebruik van AdBlue verplicht voor de meeste dieselmotoren. Dit geldt voor vrachtwagens en personenwagens als offroad voertuigen en generatoren uitgerust met dieselmotoren op basis van SCR technologie.

Klik hier voor ons productaanbod AdBlue.

Downloads:

Aan het laden
Aan het laden