GTL Fuel CO2 Neutraal

Art nr. DGCO2
De verstedelijking neemt toe. En daarmee het aantal voertuigen en dus de luchtverontreiniging als gevolg van uitlaatgassen. Wanneer u de lokale uitstoot van uw wagenpark vermindert, zorgt u direct voor een betere luchtkwaliteit. Hiermee kunt u voldoen aan lokale milieuvoorschriften, versterkt u uw
Volledige beschrijving
liter
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Eigenschappen:
  • Vermindert de lokale uitstoot
  • Kan zonder aanpassingen direct in bestaande (zware) dieselvoertuigen worden gebruikt
  • Is geschikt voor zowel oudere als nieuwe dieselmotoren
  • Kan helpen om het geluid van de motor te verminderen

Downloads:
Download productinformatieblad

Omschrijving

De verstedelijking neemt toe. En daarmee het aantal voertuigen en dus de luchtverontreiniging als gevolg van uitlaatgassen. Wanneer u de lokale uitstoot van uw wagenpark vermindert, zorgt u direct voor een betere luchtkwaliteit. Hiermee kunt u voldoen aan lokale milieuvoorschriften, versterkt u uw bedrijfsimago en verbetert u bovendien het welzijn van uw medewerkers. Door over te gaan van diesel naar GTL Fuel (Gas-To-Liquids), kunt u dit per direct realiseren. Deze vloeibare brandstof, gemaakt van aardgas, verbrandt schoner dan conventionele diesel uit aardolie. Hierdoor produceert uw wagenpark minder lokale uitstoot zoal stikstofoxiden, NOx, SOx en zwaveloxiden en is er sprake van minder zichtbare zwarte rook (fijnstof).
 

CO2 neutrale brandstoffen – zo werkt het 

Jaarlijks brengen wij in kaart hoeveel liters u bij ons in totaal heeft afgenomen en op hoeveel CO2 uitstoot dit neerkomt. Deze CO2 emissies compenseren we door te investeren in gecertificeerde duurzame energieprojecten.Jaarlijks ontvangt u van ons een certificaat met specificatie over de door u afgenomen brandstoffen en CER’s (Certified Emmission Reductions).

    Aan het laden
    Aan het laden