Spuitgieten

Spuitgieten / Injection Moulding


De hydraulische pomp is het hart van uw hydraulische systeem. Daar wilt u zuinig op zijn. Om efficiëntie en levensduur te optimaliseren, is het dan ook van belang om iedere vorm van slijtage zoveel mogelijk te beperken. Ook onder de zwaarste condities. Speciaal hiervoor heeft Shell een uitgebreid aanbod hoogstaande hydraulische oliën ontwikkeld, afgestemd op uw specifieke technische en operationele omstandigheden. Zo ook voor spuitgietbedrijven, die zich kenmerken door een continue bedrijfsvoering, een snelle cyclustijd en de hoogste precisie.

Productiviteit
Een continue bedrijfsvoering is voor u van groot belang. Stilstand gaat u het liefst zo veel mogelijk uit de weg. Dat tijd geld kost weet u als geen ander. U streeft dan ook de langst mogelijke onderhoudsintervallen na en als er dan toch onderhoud moet plaatsvinden, dan wel zo snel mogelijk. Zonder dat dit ten koste gaat van de betrouwbaarheid of de levensduur van de machine. Ook qua precisie gaat u voor het hoogst haalbare: strakke toleranties en een minimum aan restafval. Daarnaast spelen vandaag de dag in het kader van het milieu een vermindering van uitstoot en geluidsoverlast mogelijk een belangrijke rol in uw organisatie. Als gevolg van deze trends moeten machines en smeermiddelen aan steeds zwaardere eisen voldoen.

Mogelijk heeft u te kampen met proces- en/of operationele problemen. Schommelende drukomstandigheden, verontreiniging, sludge (dat de kleppen blokkeert), pompuitval, geblokkeerde filters, oxidatie, lekkage, slijtage... Om deze problemen tot een minimum te beperken en productiviteit, precisie, kostenefficiëntie en milieuvriendelijkheid te optimalisen, biedt Shell speciaal voor injection moulding toepassingen specifieke oplossingen in de vorm van de Tellus S2 MX, Tellus S3 M, Tellus S4 ME en de Tellus S4 VE:


Aan het laden
Aan het laden