Over OK Oliecentrale

OK Oliecentrale: Smeermiddelen, motorolie en brandstoffen voor de zakelijke markt


OK Oliecentrale B.V. is een dochteronderneming van Catom BV, een snelgroeiende onderneming in handel, distributie en verkoop van brandstoffen en smeermiddelen. Zoals de naam al doet vermoeden, is OK Oliecentrale een samenvoeging Oliecentrale Nederland (Shell distributeur) en OK Nederland, leverancier van kwalitatieve oliën en brandstoffen in zowel het B2B als retailsegment (OK tankstations).

Vanuit drie regionale verkoopkantoren in Staphorst, Arnhem en Breda en meerdere distributiecentra, voorzien wij klanten in de zakelijke markt dagelijks van brandstoffen, smeermiddelen, koelvloeistoffen, AdBlue en aanverwante artikelen, zowel als bulk (locatieleveringen) als in handzame verpakkingen, vaten en IBC's. Dit doen wij grotendeels met een van onze eigen (tank)wagens. Om dit in goede banen te leiden, is onze planningsafdeling 24/7 paraat en kunnen (online) bestellingen op ieder moment van de dag geplaatst worden.

Wij leveren kwalitatieve producten van diverse A-merken en zijn o.a. officieel smeerolie distributeur van Shell, Eni, Oest en natuurlijk onze eigen merken OK, Quintol en Welpolux.
Aan het laden
Aan het laden