Agrarische Sector

Agrarische sector


Smeermiddelen landbouw en tractoren

Tractoren, oogstmachines, zaaimachines, strooimachines... ze zijn van groot belang voor een zorgeloze uitvoering van uw landbouwactiviteiten. U moet kunnen vertrouwen op betrouwbaar en goed werkend materiaal. Altijd, maar vooral in het zaai- en oogstseizoen.
Het gebruik van de juiste smeermiddelen is dan ook erg belangrijk voor uw bedrijfsvoering. Of het nu gaat om hydraulische oliën, vetten, versnellingsbakolie of motorolie, wij zijn u graag van dienst met onze driveline oplossingen waarmee uw Total Costs of Operations (TCO) aanzienlijk verlaagd kunnen worden.

OK Universele Super Tractor Olie
OK 3001 Extra 10W-40 Super Tractor Olie Universeel (STOU) is een zeer moderne semi-synthetische multifunctionele olie voor toepassing in landbouw en grondverzet. Het gebruik van dit type leidt tot een economische bedrijfsvoering. Het aantal benodigde specificaties smeermiddelen wordt hiermee tot een minimum beperkt. Gebruik van deze olie kan een economische voordelen opleveren, doordat deze kan dienen als vervanging voor andere soorten en type smeeroliën.

OK 3001 Super Tractor Olie Universeel (STOU) is een universele olie geschikt voor verscheidene toepassingen. Gebruik van deze olie kan een economische voordelen opleveren, doordat deze kan dienen als vervanging voor andere soorten en type smeeroliën. Verkrijgbaar in de viscositeiten 10W-30 en 15W-30.
Aan het laden
Aan het laden