Technisch & Commercieel Adviseur

Weet jij onze klanten en collega's van het beste advies te voorzien?


 Vanuit drie verkoopkantoren, twee distributiecentra, meer dan 75 tankstations en met meer dan 60 eigen tankwagens, voorzien wij dagelijks bedrijven in heel Nederland van brandstoffen, smeermiddelen en aanverwante vloeistoffen. Dit doen wij met zo'n 500 ervaren en gedreven medewerkers, met hart voor onze klanten en oog voor detail.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij voor de zakelijke markt per direct op zoek naar een


Technisch & Commercieel Adviseur

Standplaats: Staphorst

Als Technisch & Commercieel Adviseur bij OK Oliecentrale heb je een brede productkennis van zowel brandstoffen als smeermiddelen. Je voorziet onze klanten dan ook van het beste advies, met name op het gebied van smeermiddelen. Ook met betrekking tot onze (in steeds meer variaties verkrijgbare) brandstoffen, weet je onze klanten te adviseren.

De functie
Vanuit ons kantoor in Staphorst bewaak je de kwaliteit van onze OK smeermiddelen, koelvloeistoffen en aanverwante artikelen. Je bent op de hoogte van de meest recente specificaties en verantwoordelijk voor actuele productinformatie. Daarnaast verzamel je relevante informatie die je weet te analyseren en om te zetten naar concrete kansen en mogelijkheden. Dit doe je grotendeels zelfstandig, waarbij je deel uitmaakt van en waar nodig overlegt met ons team Smeermiddelen. Samen met je directe collega's sta je zowel klanten en collega's (binnen- en buitendienst) te woord en beantwoord je zowel hun commerciële als technische vragen.
 
Profiel
Ben jij een klantgerichte HBO-er (werk- en denkniveau) met een gedegen kennis van smeermiddelen, heb je affiniteit met techniek en gevoel voor commercie? Beschik je over communicatieve kwaliteiten en een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal? Herken je je in onderstaande talenten? Dan komen wij graag met jou in contact!

 • Afgeronde opleiding op HBO niveau
 • Gedegen kennis van smeermiddelen
 • In het bezit van een certificaat Tribologie, of bereid deze te halen
 • Relevante commerciële werkervaring
 • Affiniteit met techniek
 • Kennis van brandstof- en smeermiddelenmaterialen
 • Teamspeler
 • Klantgericht
 • Communicatief, sociaal en analytisch

Ons aanbod:
 • Een zelfstandige fulltime baan bij een van de grootste distributeurs van brandstoffen en smeermiddelen in Nederland
 • Een prettige en professionele werkomgeving
 • Regelmatig product- en salestrainingen
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris
 
Heb je interesse, stuur dan je CV met begeleidende motivatie naar Luuk te Velde, luuk.tevelde@ok-oliecentrale.nl.

Over OK Oliecentrale B.V.
OK Oliecentrale B.V. is de grootste distributeur van Shell brandstoffen en smeermiddelen in Nederland. Daarnaast is OK Oliecentrale distributeur van het eigen merk OK. Ook andere gerenommeerde merken (o.a. Eni en Oest) en aanvullende producten (o.a. AdBlue en koelvloeistoffen) behoren tot het uitgebreide assortiment. Vanuit verkoopkantoren in Staphorst, Arnhem en Breda bedient OK Oliecentrale klanten in vrijwel alle sectoren van de business-to-business markt in Nederland.

OK Oliecentrale is een dochteronderneming van Catom B.V. De verschillende werkmaatschappijen van Catom B.V. zijn actief in de drie hoofdactiviteiten van de onderneming: groothandel (wholesale), verkoop aan de zakelijke markt (reselling) en de exploitatie van zo’n 75 OK benzinestations met shop (retail). Kijk voor meer informatie op https://www.catom.nl/.

Aan het laden
Aan het laden