OK Premium Koelvloeistof

Art nr. D101020L
OK Premium Koelvloeistof is een hoogwaardige koelvloeistof met corrosiebescherming, klaar voor gebruik. Beschermt motorkoelsystemen langdurig tegen bevriezing en corrosieve aantasting. Dit product is vrij van nitriet-, amine-, en fosfaat. OK Premium Koelvloeistof is samengesteld uit Mono Ethyleen
Volledige beschrijving
20 liter
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Eigenschappen:
  • NAP-free
  • hoeft niet te worden vermengd met water voor gebruik
  • door de afwezigheid van nitriet-, amine- en fosforverbindingen kan een langere standtijd worden aangehouden, zonder dat de corrosiebescherming een te laag niveau bereikt (de antivrieswerking verandert tijdens gebruik niet).
  • mengbaar met koelmiddelen gebaseerd op OK Premium Antivries. Bij vermenging met andere antivries- of koelvloeistofproducten kan eventueel (afhankelijk van waarmee wordt gemengd) kleurverschuiving of vertroebeling optreden. Dit beïnvloedt echter niet de antivries werking, de anticorrosie werking kan wel veranderen.

Downloads:
Download productinformatieblad
Download veiligheidsblad


Ook verkrijgbaar:
60 L
Omschrijving

OK Premium Koelvloeistof is een hoogwaardige koelvloeistof met corrosiebescherming, klaar voor gebruik. Beschermt motorkoelsystemen langdurig tegen bevriezing en corrosieve aantasting. Dit product is vrij van nitriet-, amine-, en fosfaat. OK Premium Koelvloeistof is samengesteld uit Mono Ethyleen Glycol - een additievenpakket dat in een waterig milieu corrosie van in motoren voorkomende metalen voorkomt - en gedestilleerd water.

    Aan het laden
    Aan het laden