OK ADBLUE

Art nr. O801010L
OK AdBlue® is een zeer zuivere ureumoplossing die gebruikt wordt in voertuigen met dieselmotoren uitgerust met SCR- technologie. AdBlue® zorgt voor een verlaagde emissie om aan de EURO 4, 5 en 6 norm te kunnen voldoen. LET OP: Doe nooit AdBlue® in de brandstoftank! Sluit de jerrycan steeds
Volledige beschrijving
10 liter
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Eigenschappen:

De ureum in AdBlue is gevoelig voor UV-straling en warmte. Daarom moet AdBlue zo veel mogelijk koel en donker worden opgeslagen. Bij de juiste opslagcondities is AdBlue 18 maanden houdbaar. Wanneer de temperatuur boven 30°C komt of aan (zon)licht wordt blootgesteld, zal de ureum afbreken en neemt de werkzaamheid af. Wanneer de AdBlue in direct zonlicht wordt bewaard, neemt de werking versneld af en moet gerekend worden met een houdbaarheid van enkele maanden.

AdBlue zal bij afkoeling onder -11°C bevriezen. Wanneer de temperatuur langzaam omhoog wordt gebracht, zal de oplossing weer smelten en kan het product normaal gebruikt worden.


Downloads:
Download productinformatieblad
Download veiligheidsblad

Eisen/goedkeuringen:
ISO 22241

Ook verkrijgbaar:
200 L
3X5 L
Omschrijving

OK AdBlue® is een zeer zuivere ureumoplossing die gebruikt wordt in voertuigen met dieselmotoren uitgerust met SCR- technologie. AdBlue® zorgt voor een verlaagde emissie om aan de EURO 4, 5 en 6 norm te kunnen voldoen. LET OP: Doe nooit AdBlue® in de brandstoftank! Sluit de jerrycan steeds hermetisch af. De houdbaarheid is 18 maanden, mits opgeslagen in het donker bij een temperatuur tussen -5ᵒC en 25ᵒC. Beschermen tegen direct zonlicht. Na contact met de huid, goed wassen met water. Bij correcte opslag en gebruik is AdBlue® veilig voor het milieu. Conform ISO 22241.

    Aan het laden
    Aan het laden