Ben jij thuis op het water?

Vanuit drie verkoopkantoren, twee distributiecentra, meer dan 75 tankstations en met meer dan 60 eigen tankwagens, voorziet OK Oliecentrale dagelijks bedrijven in heel Nederland van brandstoffen, smeermiddelen en aanverwante vloeistoffen. Dit doen wij met zo'n 500 ervaren en gedreven medewerkers, met hart voor onze klanten en oog voor detail. Ook op en rond het water zijn we actief in de distributie van smeermiddelen en brandstoffen.

Voor onze OK Marine divisie zijn we dan ook op zoek naar een:

Manager Marine

Standplaats Lelystad


Als Manager Marine ben je verantwoordelijk voor de gehele vloot, inclusief de schippers, kantoor- en logistiekmedewerkers. Zowel op het gebied van brandstoffen (bunkerschepen en pleziervaart) en smeermiddelen (voornamelijk ‘just-in-time’), als het onderhoud van onze vloot, ben je in samenwerking met je collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en weet je groeikansen te signaleren en benutten.
 
Jij:
  • hebt een HBO+ werk- en denkniveau met een technische achtergrond
  • hebt affiniteit met en/of ervaring in de maritieme sector
  • hebt kennis van brandstoffen en/of smeermiddelen
  • hebt leidinggevende kwaliteiten
  • bent communicatief, sociaal en analytisch
  • bent commercieel ingesteld

De functie:
 
We bieden je een zelfstandige functie waarbij je leiding geeft aan een team van zelfstandige medewerkers. Samen zorgen jullie voor een groeiend marktaandeel in de maritieme sector, waarbij jij zelf o.a. ook (pro-)actief klanten benadert en bezoekt en kansen creëert op basis van gedegen analyses. Je zorgt ervoor dat bestaande klanten zich aan ons willen blijven binden door ze optimaal te bedienen. Daarnaast signaleer je kansen en weet je daar effectief en efficiënt op in te spelen. Je rapporteert aan de directie.
 
Ons aanbod:
 
  • een zelfstandige fulltime baan bij een van de grootste distributeurs van brandstoffen en smeermiddelen in Nederland
  • een prettige en professionele werkomgeving
  • prima secundaire arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris
 
Interesse?
Ben jij de Manager Marine die we zoeken? Stuur dan je CV met begeleidende motivatie naar luuk.tevelde@ok-oliecentrale.nl.

Over OK Oliecentrale B.V.
OK Oliecentrale B.V. is de grootste distributeur van Shell brandstoffen en smeermiddelen in Nederland. Daarnaast is OK Oliecentrale distributeur van het eigen merk OK. Ook andere gerenommeerde merken (o.a. Eni en Oest) en aanvullende producten (o.a. AdBlue en koelvloeistoffen) behoren tot het uitgebreide assortiment. Vanuit verkoopkantoren in Staphorst, Arnhem en Breda bedient OK Oliecentrale klanten in vrijwel alle sectoren van de business-to-business markt in Nederland.

OK Oliecentrale is een dochteronderneming van Catom B.V.  De verschillende werkmaatschappijen van Catom B.V. zijn actief in de drie hoofdactiviteiten van de onderneming: groothandel (wholesale), verkoop aan de zakelijke markt (reselling) en de exploitatie van zo’n 75 OK tankstations met shop (retail). Kijk voor meer informatie op  https://www.catom.nl/.
Aan het laden
Aan het laden