Vacature Accountmanager

Laat jij alles op rolletjes lopen bij onze klanten in het zuiden?

Vanuit drie verkoopkantoren, twee distributiecentra, meer dan 75 tankstations en met meer dan 60 eigen tankwagens,  voorzien wij dagelijks bedrijven in heel Nederland van brandstoffen, smeermiddelen en aanverwante vloeistoffen. Dit doen wij met zo'n 500 ervaren en gedreven medewerkers, met hart voor onze klanten en oog voor detail.

Ter uitbreiding van ons verkoopteam zijn wij voor de zakelijke markt per direct op zoek naar een

Account Manager Fuels & Lubricants

Regio zuid Nederland


Als Account Manager bij OK Oliecentrale heb je een brede kennis van zaken op het gebied van brandstoffen als smeermiddelen. Je weet onze klanten dan van de beste adviezen te voorzien. Zowel als het gaat om de specifieke toepassing van ons brede assortiment smeermiddelen, als ook de eigenschappen van onze verschillende brandstoffen.  
 
Jij:
  • hebt een afgeronde opleiding op HBO niveau
  • bent in het bezit van een certificaat Tribologie, of bereid om deze te halen
  • hebt relevante commerciële werkervaring
  • hebt affiniteit met techniek
  • bent communicatief, sociaal en analytisch
De functie:
 
We bieden je een zelfstandige functie, waarbij je veel onderweg bent naar bestaande, maar zeker ook naar nieuwe en potentiële klanten. Zowel het onderhouden van relaties als het initiëren van nieuwe contacten behoort dan ook tot je dagelijkse werkzaamheden. Je verzamelt daarnaast relevante informatie, weet deze te analyseren en zet deze om naar concrete kansen en mogelijkheden. Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, heb je regelmatig contact met je deskundige collega’s van onze binnen- en buitendienst.  Je rapporteert aan de Manager Verkoop.
 
Ons aanbod:
 
  • een zelfstandige fulltime baan bij een van de grootste distributeurs van brandstoffen en smeermiddelen in Nederland
  • regelmatig product- en salestrainingen
  • een prettige en professionele werkomgeving
  • prima secundaire arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris
 
Interesse?
Ben jij de Account Manager die we zoeken? Stuur dan je CV met begeleidende motivatie naar luuk.tevelde@ok-oliecentrale.nl.

Over OK Oliecentrale B.V.
OK Oliecentrale B.V. is de grootste distributeur van Shell brandstoffen en smeermiddelen in Nederland. Daarnaast is OK Oliecentrale distributeur van het eigen merk OK. Ook andere gerenommeerde merken (o.a. Eni en Oest) en aanvullende producten (o.a. AdBlue en koelvloeistoffen) behoren tot het uitgebreide assortiment. Vanuit verkoopkantoren in Staphorst, Arnhem en Breda bedient OK Oliecentrale klanten in vrijwel alle sectoren van de business-to-business markt in Nederland.

OK Oliecentrale is een dochteronderneming van Catom B.V.  De verschillende werkmaatschappijen van Catom B.V. zijn actief in de drie hoofdactiviteiten van de onderneming: groothandel (wholesale), verkoop aan de zakelijke markt (reselling) en de exploitatie van zo’n 75 OK benzinestations met shop (retail). Kijk voor meer informatie op  https://www.catom.nl/.
Aan het laden
Aan het laden